... HuHuHuHu , aDiK SaRah...

pregnant

Thursday, March 17, 2011

16 march

Epi besday papa, sarah adik n mama sayang papa huhuhuhuhu

Monday, October 18, 2010

On hari raya


Kami di harg raye

Sarah's family


Huhu, ni sarah bebuka puase di chiangmai restaurant sg buluh.. Sarah mkn byk walaupun sarah tak puase huhu

Saturday, August 7, 2010

Sarah n syasya


Main guling2 ngan adik huhuhu

Friday, August 6, 2010

kisah sarah

huhuhu lama sarah tak update blog, yelah mama skrg bz memanjang lelagi dengan adik ajer... sian sarah sorang2....

sekarang sarah banyak abiskan masa ngan papa coz mama sibuk layan adik, ... adik bila mama jauh je asik nangis , bila mama dukung baru senyap.... sampai sarah nak main ngan mama pon tak cukop masa....
sarah tetap sayang mama n adik walaupon sekarang masa mama tak sepenuhnya pada sarah seperti dulu..... sarah paham mama penat and mama kena jaga adik sepenuhnya sebab adik kecik lagi..... sarah tau kekadang mama selalu juga curi masa utk melayan sarah tapi kejap je kan mama....
"maafkan mama sayang , mama dapat rasakan sarah jauh sikit dari mama tak seperti dulu, mama cuba jadi ibu yang adil ...walaupon begitu mama tetap sayang sarah seperti dulu, jangan lah anak mama rasa terpinggir dengan mama disebabkan adik..... mama sayang kamu berdua...... "

Friday, April 30, 2010

Huhuhu


Sarah teman mama makan at big apple huhuhu.. Sarah beli sepit rambut RED kaler huhu

Thursday, February 11, 2010

Sarah n syasya


Ini adik sarah..

Sarah


Huhu, sarah n mama.. Mama br tidokan adik, adik asik nangis nak susu

Tuesday, November 17, 2009

..nak tgk adik..


Sarah, mama n papa kat vision college skrg. Sarah nak tgk adik sarah, tapi tadi waktu scan adik tido aje.. Mama kata tak tau sarah dpt adik laki @ pompuan coz adik pemalu.. Huhuhu



PIC 1 : Adik Sarah tgh tido.... shhhhhhhhhhh.....


video

Thursday, October 29, 2009

..sarah da sihat..


Yeah sarah da blh balik umah.. Tak sabarnya.. Walau pun doktor kata peparu sarah tak clear lg, tapi mama kata blh jaga sarah kat umah.. Bye bye kak dewi sarah balik dulu ye.. Moga kak dewi cepat sihat, time kasih coz slalu layan dan main belon ngan sarah masa kat wad